رویدادها
شنبه 4 خرداد 1398 بازدید جناب آقای دکتر ریاضی معاون محترم دانشجویان داخل و رئیس شورای بورس دانشجویان غیر ایرانی از دانشگاه پیام نور افغانستان
جناب اقای دکتر ریاضی که به منظور بررسی اجرای تفاهم نامه مشترک بین وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران و وزارت تحصیلات عالی جمهوری اسلامی افغانستان وارد کابل شده بودند، در روز سه شنبه 1395/10/21 از دانشگاه پیام نور افغانستان بازدید به عمل آوردند. در این بازدید ایشان از بخشهای مختلف شامل آموزش مقطع کارشناسی، آموزش مقطع کارشناسی ارشد، سایت گلستان، کتابخانه سنتی و دیجیتال، نمایه مربوط به چکیده مقالات و پایانامه ها، مرکز آزمون، فارغ التحصیلان، بخش مالی و اداری و سالن کنفرانس و ویدئو کنفرانس بازدید نمودند.
جناب آقای گنجی سرپرست دانشگاه پیام نور افغانستان در این بازدید گزارشی از فعالیت های دانشگاه پیام نور افغانستان شامل تعداد دانشجویان مقاطع مختلف، روشهای اداری خدمات آموزشی، تعداد رشته ها، تعداد فارغ التحصیلان و امکانات و ظرفیت های دانشگاه ارائه نمودند.
 در این بازدید اقای دکتر ریاضی از فعالیت های دانشگاه پیام نور افغانستان ابراز رضایت مندی نمودند. ایشان طی مدت حضور و بازدید های خود از مراکز دانشگاهی بیان فرمودند که جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر تعداد 240 بورس به اساتید دانشگاه های افغانستان اهدا کرده  و آمادگی داریم برای تعداد 400 نفر دیگر با برگزاری آزمون و انتخاب افر اد واجد شرایط علمی بورسیه اعطا نمائیم.
همچنین ایشان در ضیافت شام دانشگاه پیام نور افغانستان که در هتل اینتر کانتیننتال به میمنت حضور هیات وزارت علوم و ریاست دانشگاه الزهرا (س) ایران با دعوت از مسئولین ایرانی،  شامل سفیر محترم و رایزن فرهنگی ایران و مسئولین بلند پایه افغانستان، شامل برخی وزرا، نمایندگان پارلمان و مسئولین بعضی دانشگاه ها ترتیب داده شده بود حضور یافتند.